Over Maasland Aquacultuur

Jurgen van Bakel

Het gezicht achter Maasland Aquacultuur is Jurgen van Bakel. Op zestienjarige leeftijd nam hij de viswagen over van zijn vader. Maasland Aquacultuur was in die tijd nog een viskwekerij, maar kon zijn vis niet verwerken. Bij Vishandel Van Bakel wisten ze hier wel raad mee. Een bijzondere samenwerking ontstond toen de twee bedrijven zich gezamenlijk gingen toeleggen op de verwerking en handel in vis.

Toonaangevende vishandel in duurzame en biologische vis

Steeds meer kwekerijen volgden deze werkwijze van Maasland Aquacultuur. Maar het bedrijf was zijn tijd vooruit en startte met de handel in duurzame vis en wist zich zo blijvend te onderscheiden. In 2000 nam Jurgen Maasland Aquacultuur over. Onder zijn leiding groeide het uit tot het unieke bedrijf dat het nu is.

Maasland Aquacultuur is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende vishandel die aan diverse supermarkten, cateraars en horecabedrijven biologische en duurzame vis levert. Toonaangevend omdat hier wordt gewerkt vanuit een oprechte betrokkenheid voor milieu, mens en dier.

Meer weten over onze vis?
Wilt u meer weten over duurzame en biologische vis, keurmerken, ons assortiment of waar onze vis te koop is? Klikt u dan op de linkjes onder- of bovenaan deze site. Daar treft u de informatie die u zoekt.